El Juvenil A se manté invicte

El Juvenil A de Segona Regional va tornar a donar una nova alegria en vèncer 3-1 al Fair Play Villena A. L’equip dirigit per Javi Anchuela i José Jiménez es va anotar la seua setena victòria en nou jornades i consolida el segon posat en una competició on són l’únic equip invicte, a un punt del líder Novelda A.

No havien transcorregut ni vint segons quan Palmer robava la cartera al porter rival i anotava l’1-0. Solament tres minuts després, una altra vegada Palmer en una acció calcada a l’anterior, va fer pujar el segon per als roig i negres. A partir d’ací, el partit es converteix en un autèntic ‘correcalles’ que aprofita el Villena per a retallar diferències. Encara així, el CFC Alcoi van fallar dues mans a mans que van poder augmentar la diferència en el marcador abans del descans.

La segona part va ser un calc a la primera, amb moltes ocasions errades i massa nervis en les files roig i negres que a punt va estar d’aprofitar el Fair Play Villena A per a aconseguir la igualada. Mancant vuit minuts, el porter David va salvar un mà a mà amb el davanter visitant. En aqueixa mateixa jugada i en el contraatac, Sergi va posar el definitiu 3-1 després d’un tir creuat.