Entre els millors advocats del món

Best Lawyers és el directori internacional més antic i respectat, en el camp dels advocats, del món. El que un despatx figure en el seu rànquing és un gran honor, especialment perquè, a diferència d’uns altres, en Best Lawyers no es permet que els advocats paguen una quota per a participar en el mateix i veure’s inclòs en el seu directori. La prestigiosa publicació nord-americana reconeix l’acompliment dels juristes en funció de la valoració dels propis companys de professió, els qui voten als candidats que consideren mereixedors d’aparèixer en la llista anual d’aquest important directori internacional. Únicament tenen l’opció de votar aquells professionals que han sigut seleccionats en edicions anteriors pel que el reconeixement és, si cap, encara major.

En la comarca, dos professionals del sector jurídic han aconseguit colar-se enguany en el rànquing dels millor valorats. D’una banda, Inés Abad, alcoiana establida a Alacant, i per un altre, Mateo Blasco, de Cocentaina però resident a València des de l’inici de la seua carrera professional.

Llicenciada en Dret per la Universitat de Deusto i màster en Assessoria Jurídica d’empreses, Ines Abad és sòcia responsable en l’oficina d’Alacant del departament de Dret Processal de Garrigues, signatura on ha desenvolupat la seua carrera professional des de l’any 1998. Amb prop de 2000 professionals i oficines en 20 ciutats d’Espanya i Portugal, així com en els principals països de mig món, Garrigues és el major bufet per facturació i nombre d’advocats a Espanya, segons publica el rànquing del periòdic econòmic Expansió.

Inés Abad gaudeix de gran experiència en procediments civils, especialment en assumptes lligats a la construcció i al dret immobiliari, àrees en les quals ha desplegat una intensa activitat. Igualment, presta assessorament en l’àrea d’insolvències, dirigint procediments concursals de rellevància en aquesta àrea. No en va, la guia Best Lawyers l’ha seleccionat en l’especialitat de ‘Insolvency and reorganization’, on ja va figurar en 2013.

Per la seua banda, Mateo Blasco, que ha sigut triat per Best Lawyers en l’àrea de ‘Litigation’, disposa d’una àmplia experiència en la pràctica contenciosa civil i mercantil sustentada sobretot en els molts anys de dedicació a l’assessorament litigiós d’empreses, moltes d’elles de reconeguda reputació. Llicenciat en Dret per la Universitat d’Alacant, diploma en especialització en Arbitratge i màster en Tributació i Assessoria Fiscal, Mateo Blasco ha desenvolupat la seua carrera professional, entre altres despatxos, en la prestigiosa signatura Cuatrecasas i, des de 2016, forma part del bufet multidisciplinari Neos Abogados.

Especialitzat en empreses, particulars i administracions públiques, tant en operacions i conflictes d’àmbit nacional com a internacional. Es tracta d’un despatx integrat per un jove equip de professionals, per la qual cosa destaca encara més el mèrit de pertànyer a la selecta llista de Best Lawyers.

Advertisements

Send this to a friend