Cocentaina presenta la seua campanya nadalenca per a enguany

Cocentaina ha preparat una ampli ventall de propostes per a les festes de Nadal i ha elaborat una campanya que va arrancar aquest divendres amb l’encesa de la il·luminació extraordinària, acompanyada de la música tradicional del Mal Passet i una xocolatada.

La programació prevista per a les pròximes setmanes contempla tallers i jocs per als més xicotets, així com un servei de ludoteca, que es situarà en el solar existent en la part baixa del Passeig del Comtat. En aquest punt s’ha instal·lat també un gran arbre de Nadal que abrigallarà el ‘Raconet del Nadal’, un espai nou reservat així mateix per a concerts i espectacles com el qual oferirà Pep Botifarra en el matí del dia de la nit de Nadal, basat en ‘Nadaletes Valencianes’.

A més, les entitats musicals i corals de Cocentaina han programat una desena de concerts al mateix temps que no faltaran les representacions teatrals, l’actuació de la Filharmònica de la Universitat d’Alacant o les activitats diverses per als més joves englobades sota el ‘Nadal Jove’.

Un altre dels plats forts són les tradicions locals que comencen avui mateix amb la celebració de ‘La Corriola’ en el paratge de Santa Bàrbara i que seguiran amb l’asguinaldo en la vesprada del 24 de desembre, la visita de ‘L’Home de les Orelles’, el dia 31 al matí; l’arribada de el ‘Patge Real’, l’1 de gener a la vesprada per a arreplegar les cartes dels més xicotets; la popular ‘Bandeja’ de les tres de la vesprada, que el 5 de gener servirà d’avantsala a la vinguda dels Reis Mags; així com la Cavalcada, que enguany estarà coordinada pel Club Esportiu Contestà, en ocasió de celebrar en 2019 el seu centenari.

Tot açò es completa amb les iniciatives per a fomentar les compres nadalenques per part de l’Associació de Comerç El Comtat i que preveuen el sorteig d’1.000 euros en xecs regals per a gastar en els comerços associats. “Cocentaina té molt que oferir durant tot l’any, i també en Nadal, així que esperem que tots gaudisquen de la variada oferta d’activitats que s’han programat”, destaca l’alcaldessa, Mireia Estepa.

Indicar que la campanya nadalenca de la Vila Comtal està impulsada, conjuntament, per les regidories de Joventut, Promoció Lingüística, cultura, tradicions i comerç.

Send this to a friend