El Nadal s’avança en La Glorieta

S’ha inaugurat el Mercat del Nadal en La Glorieta. Des de les 10’30 hores poden visitar-se els expositors dels 30 comerços participants. Aquesta vesprada obrirà de nou a les 17, i fins a les 20’30 hores. Expositors d’alimentació i decoració, dansa i música, activitats infantils i passejos en dromedari i ‘burreta’, conformen l’oferta del certamen, que s’ha consolidat ja com una activitat més del Nadal Alcoià.

Aquesta vesprada actua un grup de cor gospel, que repeteix enguany amb un repertori renovat. També hi ha sessió de contacontes i taller de maquillatge. Mentre que demà el més destacat és una ‘xocolatada’ i l’ambientació nadalenca a càrrec de la Degollà.

El dissabte al matí es durà a terme un taller de cuina amb un concursant de Masterchef, per a l’elaboració de dolços i menjar típic nadalenc. I a la vesprada, actuació de l’Agrupació Musical Serpis i de nou, contacontes.

Finalitzarà la programació el diumenge, amb un flashmob de l’Associació D3 Joves Artistes.

TALLERS I LUDOTECA

Com tots els anys, els propis comerciants han organitzat tallers per a tots els públics, i també hi haurà zona de ludoteca, perquè els més xicotets es puguen entretenir.

Foto: El Mercat s’ha inaugurat avui en La Glorieta.

Send this to a friend