Cerquen alternatives d’ús per a la planta de transferència

La planta de transferència de residus està tancada des de juny de 2013 i se cerquen alternatives d’ús per a aquestes instal·lacions, situades en el polígon El Clérigo.

La planta de residus pertany a Vaersa, empresa depenent de la Generalitat, i juntament amb el Consorci de residus treballen en les alternatives, tenint en compte el que planteja l’Ajuntament d’Alcoi, que si ben no té competències sobre aquest tema sí ha comunicat que no vol que allí es porten residus orgànics, amb la finalitat d’evitar molèsties i tenint en compte que quan va estar en servei pràcticament no es va utilitzar, ja que la majoria de poblacions optaven per portar la brossa directament a Xixona sense passar per les instal·lacions de compactat i transferència d’Alcoi.

ECOPARCS

El regidor de Medi ambient, Jordi Martínez, assenyala que les instal·lacions podrien acollir un centre de voluminosos, sent a més un espai on podrien acudir els ecoparcs mòbils del Consorci i a partir d’ací gestionar aqueixes restes. Des d’un primer moment el regidor de Medi ambient s’ha mostrat partidari que les instal·lacions seguiren vinculades al reciclatge, si ben sempre tenint en compte que no genere molèsties.

Foto: La planta de transferència està tancada des de 2013.

Advertisements

Send this to a friend