Guanyar critica retards i falta d’informació en la millora d’Entença

L’obra de reurbanització del carrer Entença segueix generant crítiques i aquesta vegada és el grup municipal de Guanyar Alcoi el que parla de “continus retards i falta d’informació sobre els terminis reals”.

Des de Guanyar Alcoi tiren la vista arrere i assenyalen que l’alcalde, Toni Francés, va prometre en la precampanya electoral de 2015 que la reforma començaria abans d’acabar aquest any i que després de donar diverses dates, va anar l’abril passat quan va començar la primera fase, les obres de la qual van acabar al voltant d’un mes després del previst inicialment, alhora que denuncien incompliments en el ‘alquitranado’ de la segona fase, tal com indiquen en una nota de premsa.

NO DESDIR-SE

La portaveu municipal de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, assenyala que “tenim clar que en unes obres pot haver-hi imprevists i retards, però sembla que s’ha convertit en un mal costum. A més, informen que les obres van a bon ritme, fins i tot millor del que pensaven, i després ens trobem amb que es dilaten les obres més enllà del termini màxim. És incomprensible. La ciutadania no pot patir aquesta contínua improvisació per part del govern de Toni Francés en una obra d’aquest calibre”.

Blanes considera que “el govern ha jugat amb els veïns i veïnes, i ha ocultat informació sobre retards per a no desdir-se, però açò genera confusió en la gent i frustració”.

Foto: Estefania Blanes.

Advertisements

Send this to a friend