Publiquen l’anunci de la licitació del Bracal de Muro

Ahir es va publicar en la plataforma de Contractació del Sector Públic l’anunci de la licitació de les obres de construcció del CEIP El Bracal a Muro d’Alcoi. Recordem que aquest centre està en aules prefabricades des de fa 10 anys.

L’alcaldessa de Muro, Jacquelin Cerdà, va indicar que: “avui és un gran dia per al poble de Muro, estem molt contents de la notícia d’aquest últim pas per a veure en breu materialitzada la construcció del nou col·legi el Bracal. Per fi un govern prioritza les necessitats dels ciutadans com l’educació, la sanitat i els serveis socials. Des de Conselleria s’ha treballat per a fer un diagnòstic de les necessitats d’infraestructures educatives, s’ha establit un ordre i ara estan materialitzant-se en les construccions dels nous col·legis”.

Aquesta obra està valorada en 6.223.884,24 euros i el termini d’execució de la mateixa és de 13 mesos. Segons indiquen des del consistori el termini de recepció d’ofertes acaba el 8 de gener. L’obertura del sobre de l’oferta tècnica està prevista per al 16 de gener i l’obertura i qualificació administrativa serà el 10 de gener.

Des de l’Ajuntament van comunicar la notícia a l’adreça del centre i a l’AMPA, “als quals se’ls està informant en tot moment de primera mà, de cadascú dels passos del procediment”, afirma l’alcaldessa.

Send this to a friend