L’Aleví D tanca una gran setmana

L’Aleví D de Pascual Medina i Felipe García del CFC Ciudad Alcoy va culminar una gran setmana amb una contundent victòria per 7-3 sobre l’Atzeneta B que li permet sumar 7 punts de 9 possibles, reforçant la bona línia que manté en aquest tram de competició.

Una setmana abans havia empatat enfront del Peña Juan XXIII, el dimecres es va guanyar al Contestano i aquesta última jornada va tornar a assaborir un nou triomf contra l’Atzeneta B.

La primera part va ser molt igualada i intensa marxant-se al descans amb empat a tres. La xarrada en el descans va assortir ràpidament efecte. La seua pressió alta va fer que el rival començara a tenir problemes a l’hora de jugar la pilota.

A açò cal sumar els robatoris de pilota, que van permetre jugar en camp contrari i marcar les diferències en el marcador.