Demà es descobreix l’Alameda Camilo Sesto

Demà tindrà lloc l’homenatge a l’artista alcoià Camilo Sesto que culminarà amb el descobriment de la placa que dóna nom a la seua avinguda, ja que L’Alameda passarà a cridar-se Alameda Camilo Sesto. Fa dos anys l’Ajuntament d’Alcoi li va concedir a Camilo Sesto la Medalla d’Or i el títol de Fill Predilecte de la Ciutat, i ara arriba el descobriment de l’avinguda que passarà a portar el seu nom.

Està previst que el cantant arribe avui a Alcoi, si ben l’homenatge tindrà lloc demà, quan a les 17’30 hores i 19 hores es projecte en el Teatre Calderón el documental sobre la vida de l’artista realitzat per Óscar García Blesa. A aquestes passades s’entra per invitació, que es van repartir ahir en l’IVAM CADA Alcoi, formant-se una llarga cua.

Després de les dues projeccions, sobre les 21 hores, la comitiva es traslladarà a l’Alameda, a la zona de La Rosaleda, on es descobrirà la placa amb el seu nom, tancant així els homenatges de la ciutat a aquesta figura universal de la música, que va nàixer a Alcoi en 1946.

Foto: Camilo Sesto en l’homenatge que va tenir lloc fa dos anys a Alcoi. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend