Derrota amb honors

L’Alcodiam va caure amb honors enfront del totpoderós Barça, que solament va aconseguir marcar les diferències en la recta final de la trobada. Els de Sergi Punset en cap moment van perdre la cara al xoc i en algunes fases del partit van arribar a assaborir la possibilitat de donar la sorpresa o almenys de vendre molt cara la derrota, però no cal oblidar del rival que tenien enfronte, el vigent campió de l’OK Lliga i la Lliga Europea, els dos títols més importants d’aquest esport, amb jugadors com Pablo Álvarez capaços per si solos de desequilibrar un xoc –va fer un triplet– o com Egurrola, tota una institució sota pals, que va sostenir al seu equip en els moments de major lluentor del joc de l’Alcodiam.

Es va notar que els de Sergi Punset tenien ben preparat aquest partit. La seua defensa zonal va tardar a digerir-la el Barça. L’Alcodiam va saltar a la pista amb la lliçó apresa, tancant l’aixeta d’encaixar en el primer minut i que tant danye havia fet en tres dels últims quatre partits disputats. Els de Sergi Punset van ser un equip amb personalitat, que va tractar de suplir posant un ritme alt de joc la falta de gol davant un rival tan exquisit. El primer temps va acabar 0-1, encara que perfectament va poder acabar amb un o dos gols d’avantatge per a l’Alcodiam. Deri Mataix va errar un penal a tres segons del descans. En la represa, gens més començar, va anotar Pablo Álvarez però Roc Llisà va posar l’1-2. El tercer del Barça un minut després va fer molt dany.

CAÑELLAS, SET PARTITS

Pere Cañellas ha sigut castigat amb 7 partits de sanció pel succeït amb Carballeida a Reus. Al gallec li han caigut cinc partits. En Voltregà, el dimarts 4 de desembre.