Finalitza la instal·lació de la gespa artificial del Vilaplana Mariel d’Ibi

La instal·lació de la nova gespa artificial en el camp de futbol Francisco Vilaplana Mariel d’Ibi ha finalitzat. El material està totalment instal·lat, i des de l’ajuntament indiquen que tan solament falta repassar els acabats perimetrals i realitzar els assajos pertinents per a l’homologació del camp que marca la llei. L’empresa adjudicatària ha sigut Oziona i l’actuació ha suposat una inversió de 249.330, 22 euros.

La resta d’obres de reforma i millora que estan realitzant en l’estadi es troben bastant avançades, “les condicions meteorològiques dels últims dies estan impedint seguir els temps marcats inicialment a causa de les persistents pluges”, indica l’edil d’Esports, Antonio Rico.

Els treballs consisteixen a condicionar l’entorn del camp i adequar-ho a les normes d’accessibilitat segons la legislació vigent. L’empresa adjudicatària de les obres és ‘Regs del Vinalopó, S.L’, amb un pressupost d’adjudicació de 159.999,99 euros. Concretament, van a eliminar zones elevades i vorades i instal·lar ‘canaletas’ de formigó amb reixetes i rampes de nova creació per a connectar-les a la xarxa de pluvials. Pavimentar zones i construir rampes accessibles amb passamans, reutilitzar la gespa artificial que s’ha llevat del camp per a crear zones d’entrenament en la zona perimetral als vestuaris i en la pista multiesport de nova creació. També van a col·locar nous seients en les graderies, renovar les porteries i construir una pista multiesport. Finalment, s’estan millorant els vestuaris, seu i condícies, renovant la lampisteria i dotant als vestuaris amb cadires i bancades i taula per al vestuari dels àrbitres. Així mateix, van a reforçar la il·luminació amb la instal·lació de quatre torres amb projectors led.

Foto: L’alcalde, Rafael Serralta, ha trepitjat la nova gespa.

Send this to a friend