Desastre en Castalia

Després de fer un pas al capdavant en el derbi de la passada jornada, l’Alcoià ha tornat a donar la de calç i ha caigut amb estrèpit en *Castalia on ha rebut la seua derrota més dolorosa del que portem de temporada en perdre per 3-0 enfront d’un Castelló que encara no sabia el que era guanyar després de tretze jornades disputades. Molt malament defensivament, concedint gols absurds, mentre que a dalt l’equip no ha tingut gens de pólvora. Són ja set partits de catorze disputats que els de Vicente Mir es queden sense marcar.

L’Alcoià ha realitzat un primer temps en el qual ha anat de més a menys amb una ocasió molt clara, gens més començar, quan encara no s’havia complit el primer minut. Un error de la defensa *albinegra, la pilota li cau a Lli que per velocitat es planta davant d’Álvaro Campos i el veterà porter del Castelló acaba buidant de punys el tret de l’equatorià.

Els de Vicente Mir han seguit avance amb el seu pla, controlant el centre del camp i esperant una nova oportunitat, que ha arribat en el 18, ara després d’un centre-xut de Barrera que Álvaro Campos, ben situat, ha desviat a córner. De Lerma ha posat la pilota des de la cantonada, Rafa Gálvez no ha buidat bé, la pilota li ha caigut a *Primi que ha enganxat un bon tret amb cama dreta que ha eixit fregant el pal esquerre de la porteria del Castelló.

Passada la mitja hora, els *albinegros han començat ha estirar línies, Rafa Gálvez ha cercat sorprendre a Miguel *Bañuz amb un tret que ha donat en el lateral de la xarxa i un minut després, en el 35, *Cubillas li roba la cartera a Tomás Rus que està lent en aquesta acció, el 9 del Castelló guanya la línia de fons i mana a l’àrea xicoteta on el *exblanquiazul *Kilian s’anticipa a Barreda per a marcar i tirar pel sòl tot el treball de la primera meitat.

A volta de vestuaris, Vicente Mir ha decidit moure la banqueta, ha deixat en vestuaris a Navarro i *Córcoles i ha donat entrada a Rubio i Bryan Reyna. Com en el primer temps, en la primera que ha tingut el Castelló, no ha fallat. Tomás Rus ha deixat que *Muguruza tinguera totes les facilitats per a controlar una pilota i posar-ho per tota l’esquadra. L’estocada definitiva ha vingut en el minut 60, de nou amb la permissivitat de la saga blanquiblau, massa blana per a defensar una falta lateral i *Cubillas li guanya la posició a *Primi per a tocar prou sense que Miguel *Bañuz puga fer res.

Fitxa tècnica:
Castelló: Campos, Rubén García, Delgado, Satrústegui, Verdú, Kilian (75′ Theo), Castells, Rafa Gálvez, José Carlos (15′ Muguruza), Hicham (84′ Acevedo) i Cubillas.

Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Tomás Ruso, Navarro (46′ Rubio), Vicente (71′ Alberto Rubio), Córcoles (46′ Bryan Reyna), De Lerma, Hermosa, Omgba i Lino.

Árbitre: Muñoz Piedra (Col.legi Madrileny). VA amonestar al local Castells i a als visitants De Lerma, Primi i Tomás Ruso.

Gols:
1-0 (min. 35) Kilian. 2-0 (min. 49) Muguruza. 3-0 (min. 60) Cubillas.

Send this to a friend