El Casal fixa un major control als comptes de les filaes

L’Assemblea de l’Associació de Sant Jordi va aprovar el dijous, per unanimitat, una ordenança econòmica que té entre els seus objectius l’augmentar el control dels comptes de les diferents filaes, fixant unes normes comunes per a millorar la comptabilitat i evitar desfasaments i problemes.

A més, aquesta nova ordenança comportarà que els comptes de totes les filaes siga homogènies, com també ho seran amb les de l’Associació de Sant Jordi, que és al final l’entitat que les aglutina i les remet a l’administració autonòmica per a la seua ratificació. Amb aquesta ordenança, les despeses i ingressos de cada filà quedaran especificats, i a més la junta directiva de cadascuna d’elles les signarà, com succeeix amb les de les màxima institució festera. Precisament, la nova ordenança també fixa responsabilitats en cas d’incompliments.

El president de l’Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina, va aprofitar per a agrair el treball de la gestora de la Magenta, filà que ha sigut intervinguda pel Casal en presentar una situació de dèficit, i va assegurar que s’arribarà a una bona solució. Des de la directiva del Casal es va apuntar que les mesures aplicades estan encaminades a garantir el bon desenvolupament de la Capitania de la Magenta en 2019. A més, l’Assemblea va autoritzar a la directiva de l’Associació a personar-se en els Jutjats en el tema de la Magenta si arribara el cas.

Advertisements

Send this to a friend