Castelló-Alcoyano: A domar al lleó dormit

El Castelló ara mateix és un lleó dormit, un equip amb un potencial enorme, no solament esportivament amb una plantilla pensada per a lluitar pel play-off d’ascens, sinó socialment amb més de 12.000 socis, més que molts clubs de Segona Divisió. No obstant açò, és el sorprenent cuer amb deu empats en tretze encontre i encara no coneix la victòria en el curs del seu retorn a Segona B després d’un parell d’anys en el purgatori de Tercera Divisió.

L’Alcoyano es presenta demà (17,30 hores) en Castalia, on va guanyar fa vuit anys per 2-3 en l’última vegada que va visitar Castalia amb gols de Gato, Jorge Giménez i Fabiani, com un domador de circ amb ganes que una altra jornada més seguisca sense despertar aqueixa fera que porta dins l’actual Castelló. “És un equip que per circumstàncies va últim, però té plantilla i afició per a estar a dalt, es donen tots els ingredients perquè siga un equip de play-off, encara que la realitat diga que són cuers”, va explicar ahir Vicente Mir.

Els albinegres tenen, per lesió, la baixa de Máyor, el seu golejador bandera després de passar per equips com Las Palmas, Alcorcón i Reus. En canvi recuperen a Delgado i Cubillas, el segon és un típic 9 d’1,90 d’altura amb una més que significativa trajectòria dins de la categoria.

El partir serà emés en directe per À Punt.

Send this to a friend