El CDC goleja a un Imperial que acaba amb nou

Jornada de moltes emocions en el futbol local, ja que el Pista donava la sorpresa en vèncer 2-0 al capdavanter Esides B i trencar la seua imbatibilitat, mentre que en el primer gran duel de la temporada, el CDC va donar un fort ‘manotazo’ sobre la taula en derrotar per un contundent 4-0 a un Imperial que va acabar amb dos menys per expulsió.

Ara el nou capdavanter en solitari és el Vedruna Tallers Gisbert. Va derrotar 1-3 a l’Espanyol Restaurant Montecarlos després d’un excel·lent primer temps en el qual va posar terra per mitjà amb els gols de José Ignacio i Salva Soler, arredonint la victòria Pablo Alzina als quatre minuts de la represa.

L’Esides Caramanchel B cau ara al tercer lloc de la classificació en caure 2-0 enfront del Pista. Després d’un primer temps bastant igualat i sense gols, Juan Carlos va obrir el compte en el minut 65 després d’una acció ben trenada en atac i cinc després, penal que acaba transformant Toni després d’una altra acció similar al primer gol.

Moltes mirades del cap de setmana estaven posades en el duel CDC-Imperial. El primer temps va acabar sense gols, però en la represa, als cinc minuts, roja per a Salvador després de derrocar a un contrari i Alfredo marca de falta. Quinze minuts després, Alfredo fa el segon per al CDC, signant d’aquesta manera un doblet enfront del que era el seu equip fa un parell de temporades. Les coses es van posar encara pitjor per a l’Imperial en quedar amb nou després de veure Alejandro la segona groga. A deu del final, Juan va anotar el tercer i quasi a continuació, Castu va marcar la cambra.