El Juvenil B es retroba amb el triomf

El Juvenil B es va retrobar amb la victòria amb un gol en l’últim minut de José, autor d’un doblet front all Mediterrani CF A. Va ser un duel molt disputat, en el qual el CFC Ciudad Alcoy va tractar de portar el pes del joc, tocant amb criteri i jugant amb velocitat.

Amb bon joc local, va arribar el primer gol, obra de José després d’espentar a plaure un centre d’Iborra. Els ‘roiginegres’ van poder anar-se al descans amb un 2-0 en una acció similar a la del primer gol, però un defensa visitant va aconseguir salvar sota pals el tret d’Iborra.

A volta de vestuaris, el Mediterrani CF A va tractar de complicar la vida amb una defensa avançada, fins que una pèrdua en el centre del camp a punt està d’aprofitar-ho el quadre visitant.

Poc després va venir l’empat després d’una rematada des de la frontal al que res va poder fer el meta Christan. Mancant sis minuts, i amb 1-1 en el marcador, va debutar Iñaki Solbes, del Cadet A. Quan tot apuntava a un empat final, Daniel Martínez centra al punt de penal on apareix José per a marcar en l’últim minut i fer possible una victòria merescuda.