Important pas cap a la salvació del Cadet A

Queda molta lliga, s’ha disputat encara un terç de la competició, però el Cadet A de la Fundació del CD Alcoyano va donar un important pas al capdavant de cara a la salvació en derrotar a un rival directe, damunt per un ampli marcador. La victòria per 4-0 sobre el Sedaví permet a l’Alcoyano deixar l’últim lloc, passant ara a ser penúltim a un punt dels valencians i a dos del Patacona. Amb aquest triomf els blanquiblaus van demostrar que segueixen molt vius i suposa una important injecció de moral de cara al que s’aveïna pròximament.

El partit es va posar molt ràpid de cara, ja que en el primer minut Sergio anava a marcar de cap una acció a pilota parada. Lluny de tancar files, l’Alcoyano es va llançar a l’atac a la recerca del segon que va arribar en el tretze, després d’un ‘zurdazo’ de Rubén que va venir a culminar una excel·lent acció col·lectiva.

Amb els blanquiblaus deslligats, en el vint Agulló va posar la pilota per tota l’esquadra després d’una fuetada des de la frontal. Amb 3-0 es va arribar al descans, el Sedaví va tractar de reaccionar en la segona meitat però enfronte va haver-hi un rival molt seriós que no va concedir ocasions de gol. La cambra va pujar al marcador en el minut 69, després d’una transició ràpida amb assistència de Montava a Rubén que va posar fermall a una excel·lent trobada del Cadet A.