Denuncien retards i problemes en Entença

La comissió de seguiment de les obres del carrer Entença es va reunir recentment i va valorar diferents qüestions referent a com està funcionant l’actuació. La reunió va tenir lloc en la seu de l’associació de veïns de l’Eixample-Benisaidó, si bé la comissió està formada per dos membres de la citada associació veïnal, un d’Avançar, tres comerciants del carrer i quatre veïns, i entre les qüestions que van apuntar està el retard en el *alquitranado del segon tram, que en principi acumula dues setmanes de demora.

Al costat d’açò, apunten el fet que s’embasse aigua de pluja o de ‘baldeo’ del carrer en el pas de vianants situat a la baixada de San Isidro, i consideren que és possible que hi haja un error en l’execució dels vessants. A més, incideixen que si ben sol està finalitzada la calçada del primer tram, “ja s’estan permetent els mals costums d’alguns usuaris que envaeixen la vorera pel fet de no tenir una zona d’aparcament enfront del seu establiment. Açò ens sembla intolerable i s’han de prendre de forma urgent les mesures oportunes”

SEMÀFORS I VORADES

En la reunió de la comissió de seguiment de les obres d’Entença també es va parlar de l’aparcament provisional del carrer Cid, i demanen la seua adequació ja que presenta problemes, especialment quan plou.

Igualment, apunten la necessitat de millorar la col·locació de semàfors i de les incorporacions als guals –canviant les vorades ja que actualment són rectes i poden tallar–, com també demanen que es tinga en compte la col·locació de punts de recarrega per a vehicles elèctrics.

Foto: Arxiu

Advertisements

Send this to a friend