Activitats amb motiu del Dia contra la violència de gènere

El 25 de novembre es commemora el Dia internacional contra la violència de gènere i per aquest motiu s’han organitzat una sèrie d’activitats, que arriben de la mà de l’Ajuntament d’Alcoi i les entitats Acovifa (Associació Contra la Violència de Gènere i Familiar d’Alcoi i Comarca), el Col·lectiu 8 de març i De Mare a Mare, comptant amb la col·laboració de diferents entitats i institucions.

El programa ens porta al dijous, quan se celebraran dues activitats. A les 18’30 hores, en la seu del Club d’Amics de la Unesco, tindrà lloc la xarrada ‘El patriarcat i el lideratge dels dónes’, a càrrec de Tere Mollà, agent d’Igualtat. Mentre, a les 19 hores, en la seu d’Acovifa (La Sardina 13) es projectarà la pel·lícula ‘En terra d’homes’ i en finalitzar s’obrirà un col·loqui.

LECTURA DEL MANIFEST

El divendres tindrà lloc la jornada central del Dia internacional contra la violència de gènere i a les 10 de matí Acovifa disposarà una taula informativa a la porta de l’Ajuntament. Serà a les 12 hores quan tinga lloc la lectura del manifest, a càrrec de l’escriptora alcoiana Laura Tárraga, celebrant-se a més un homenatge a les víctimes de la violència de gènere.

El divendres a la vesprada, a les 17’30 hores, en el Centre social de Zona Nord tindrà lloc la xarrada ‘Parlem de violència obstètrica: violència durant l’embaràs, el part i el post-part’.

El diumenge l’activitat es traslladarà a la sala d’arts marcials del Poliesportiu Francisco Laporta, quan a partir de les onze del matí tindrà lloc un taller de defensa personal per a dones, impartit per Bruno Balaguer, del Club Aikido Alcoi.

El programa es tancarà dilluns vinent, quan es presente el treball ‘La dóna en els nostres refranys, dites, frases fetes i acudits’, a càrrec d’Alex Agulló i Asun Navarro, membres del Col·lectiu 8 de Març. Tindrà lloc a les 19 hores en el Casal Ovidi Montllor.

Foto: El president d’Acovifa, la regidora i la tècnica d’Igualtat, en la roda de premsa del dilluns.

Advertisements

Send this to a friend