Estefania Blanes encapçala la llista a Corts Valencianes per EU en aquesta província

L’actual portaveu municipal de Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, encapçala la llista per Esquerra Unida (EU) per Alacant a les eleccions autonòmiques que tindran lloc el pròxim any, després d’acordar-se una llista unitària. Estefania Blanes assumeix el repte de concórrer a Corts Valencianes “amb il·lusió, alhora que suposa una gran responsabilitat”, i si accedira suposaria que tornara la presència d’aquest partit en Els Corts.

La candidata va rebre la proposta per part de l’organització i “després de meditar-ho molt, he pres la decisió i ho he assumit amb la serietat i responsabilitat que mereix”.

En les municipals

Quant a aquesta ciutat, assenyalar que Guanyar Alcoi no ha presentat encara a la persona que encapçalarà la candidatura a les municipals, ja que estan a l’espera d’unes primàries, encara que Estefania Blanes no té previst concórrer.

Blanes va arribar a l’Ajuntament en 2011, assumint la secretaria del grup municipal d’EU-L’Entesa, que comptava amb dos edils, Paco Agulló i Jordi Tormo. Amb la marxa d’aquest últim en 2014 va passar a ser regidora, ja que havia concorregut en el tercer lloc de la candidatura, i aqueix últim any de la passada legislatura va estar en el govern en un pacte amb el PSOE, al capdavant de regidories com a Participació Ciutadana, Salut Pública, Consum i Solidaritat. En la legislatura actual va concórrer com a candidata de la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi, que va obtenir cinc edils.

Advertisements

Send this to a friend