Set xiquets opten a ser els pròxims sergents infantils moro i cristià

Un total de set xiquets concorren avui al concurs que l’Associació de Sant Jordi ha convocat per a triar als sergents infantils pels dos bàndols. Els candidats són Pablo Pastor Cantó (filà Mozárabes), Cesc Zapata Sempere (filà Navarros), Miguel Mirón Albero (filà Cruzados), Álvaro Mora Tormo (filà Marrakesch), Leandro Vargas García (filà Realistes), Arnau López Llorens (filà Ligeros) i Yago Montañés Amorrortu (filà Judíos), el que obtinga major puntuació triarà el bàndol al que vol representar i el segon acceptarà l’altre.

Els candidats que resulten triats substituiran a Marcos Jácome Pascual, que ha sigut sergent moro, i a Víctor Fernández, qui ha ocupat el càrrec pel bàndol cristià.

Els pasdobles

El concurs per a l’elecció de sergents infantils tindrà lloc en la seu de la filà Guzmanes, a partir de les cinc d’aquesta vesprada, i els candidats tindran una obra d’obligada interpretació, com és ‘El K’Sar el Yedid’, de Camilo Pérez Monllor, i en la segona volta formaran amb un pasdoble triat a l’atzar d’entre ‘Primavera’ d’Antoni Gisbert Espí, ‘Aitana’ de Tomás Olcina Ribes, i ‘Chordiet’, de Gregorio Casasempere Juan.

Tal com s’arreplega en les bases, a aquest concurs poden concórrer els candidats que complisquen 8, 9 o 10 anys en el de la representació del càrrec. L’elecció és per un període de dos anys, a excepció de si els candidats triats compliren 10 anys al llarg de 2019, ja que en aqueix cas solament ho ocuparien un.

Advertisements

Send this to a friend