El CTM Alcoi estrena el seu caseller de victòries

Cap de setmana perfecte per al CTM Alcoi Unió Alcoiana que va estrenar el seu caseller de victòries per partida doble en derrotar 4-2 a l’Albacete TM i per idèntic resultat al Torreta d’Elda.

Va ser Alfredo Gisbert Molina qui va obrir el camí enfront de l’Albacete TM. Li va seguir Arnau Ferrer i Pablo Bernabéu, però les coses es van complicar després de les derrotes d’Arnau Ferrer i Alfredo Gisbert Molina, aconseguint Pablo Bernabéu el punt definitiu.

El CTM Torreta d’Elda es va presentar en la nostra ciutat com a cambra classificada i el reforç del jugador sud-americà Gregorio Bermúdez. El partit va tenir tres fases, una inicial amb el triomf de Pablo Bernabéu i el punt que va estar prop d’aconseguir Arnau Ferrer enfront de Gregorio Bermúdez. Després la derrota d’Alfredo Gisbert Molina va deixar 1-2 a baix al CTM Alcoi i la sensació de que el partit es posava molt costa amunt. Tot va canviar arran del triomf d’Arnau Ferrer, Pablo Bernabéu va tornar a guanyar i Alfredo Gisbert Molina va evitar el doble en oferir la seua millor versió davant el jugador sud-americà, al que va derrotar 3-0.

Foto: Alfredo Gisbert, en acció. Aldemar

Send this to a friend