El Juvenil C de l’Alcoyano no va poder amb un invicte Ontinyent

El Juvenil C de la Fundació del CD Alcoyano va estar prop de trencar la imbatibilitat d’un Ontinyent que fins avui s’havia mostrat molt superior a la resta d’equips. Va perdre 1-2 però els blanquiblaus van donar una molt bona imatge, posant en dificultats al seu rival en bastants fases de l’encontre i mereixent un millor botí final.

La primera part va ser molt igualada, amb un Alcoyano fort defensivament i perillós en cada contra després de robatori de la pilota. En un parell de vegades es va estar molt prop de posar contra les cordes al capdavanter. No obstant açò, molt prop del descans i després de diversos rebots dins de l’àrea, el col·legiat acaba assenyalant un penal alguna cosa dubtós.

En la represa, el Juvenil C va seguir igual de seriós i generant molt perill en les contres. La recompensa va arribar en una acció d’estratègia a l’eixida d’un córner que va acabar amb gol de Jordi González.

Quan semblava que el partit estava més prop del 2-1 que de l’1-2, una pilota llarga des del porter al davanter rival que arranca en posició dubtosa, acaba en gol i a continuació el final del partit.

Per la seua banda, l’Aleví D va eixir airós d’un difícil desplaçament al feu de la Canal, un rival molt dur que defensivament es va emprar a fons. Els dos gols del partit van arribar en la segona meitat. El primer, en el 53, anotat per Guillem que no va desaprofitar una pilota en profunditat, per a dues després, en el 55, Nicolás va anotar el segon en culminar una excel·lent jugada de Raúl. El triomf per 0-2 reafirma a l’Aleví D com colider.