David Belda repeteix triomf en el Quilòmetre Vertical

Ni el canvi d’escenari ha pogut detenir a David Belda, que va enlluernar l’any passat en el cim de la Mola Alta de Serelles, i ho ha tornat a fer en La Serreta, que va acollir la segona edició del Quilòmetre Vertical Corremón Alcoi.

El exciclista professional es va portar amb autoritat la victòria després d’avantatjar en més d’un minut al marroquí Abderrahim Hanzaze. Va completar els 3,5 quilòmetres i 450 metres de desnivell en 23:24.

Dins del Top Ten, destacar el cinquè lloc d’Óscar Sanchis amb 26:51, al seu torn primer alcoià de la prova, classificació que es va completar amb Sergio Gil i Óscar Seguí

En fémines es va imposar María Beltrán, capdavanter de la categoria femenina del Cronos a Foc, que va acabar en el lloc 26 de la general amb 31:05, sent segona una altra especialista en aquest tipus de proves, la valenciana Tamara Canet, trentena amb 31:33, mentre que tercera va acabar l’alcoiana Lorena Padilla, la 44 amb 35:02.

El podi de les fémines locals es va completar amb Clara Valcárcel, que va finalitzar un lloc per darrere de Lorena Padilla amb 35:14 i tercera Montse Martínez, la 47 amb 35:49.

Foto: El podi en la categoria masculina amb David Belda en el centre.

Send this to a friend