El PP critica que Alcoi no accedisca a una inversió

El Partit Popular (PP) d’Alcoi lamenta que la ciutat no haja participat en el segon Focus Group sobre la gestió de projectes d’inversió estrangera. Segons els populars, “la Conselleria deixa fora a Alcoi i el socialista Toni Francés no ho reivindica”.

En aquesta trobada han participat ciutats com Ibi, Paterna o Sagunt. Aquesta activitat està organitzada per IVACE Internacional, entitat depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible.

“Aquesta ja és la segona vegada que es reuneix aquest grup de treball i des del PP anem a sol·licitar que Alcoi estiga present en la pròxima convocatòria, perquè som una ciutat industrial i la gestió de captació d’inversions és fonamental per al nostre futur”, afirma Rafa Miró, portaveu del PP.

A causa de l’absència d’Alcoi en el Focus Group, els populars destaquen que “la marca de Toni Francés és paràlisi, deixadesa i falta d’estratègia, unida a la falta clara de pes específic a València i poca energia per a reivindicar recursos per a Alcoi. La no participació de la ciutat en aquest projecte per a captar inversions és un clar exemple”.

Foto: Rafa Miró és el portaveu del PP a Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend