La nanotecnologia inaugura la Setmana de la Ciència

El Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València) afronta una nova edició de la Setmana de la Ciència, que compleix 15 anys. La primera activitat es durà a terme en la seu universitària de Banyeres, demà dimecres, a les 19’30 hores.

Es tracta d’una conferència que versarà sobre el tema ‘Nanofuturo, entre la ciència i la ficció’ i la pronunciarà Mª Ángeles Bonet, professora titular de la Universitat durant més de 15 anys amb experiència en l’àmbit de la docència i la recerca, relacionada sempre amb l’enginyeria tèxtil. Els resultats del seu treball s’han difós en diferents congressos i ha generat més de 30 articles publicats en revistes científiques de prestigi, havent col·laborat en el desenvolupament de 5 patents publicades a nivell nacional, Europeu o a Estats Units.

La inauguració de Setmana de la Ciència serà dilluns vinent, de la mà del rector de la UPV, Francisco Mora, l’alcalde Toni Francés i el director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa. Al matí, la directora general de FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia), Paloma Domingo, oferirà una conferència, mentre que a la vesprada, el rector de la UPV realitzarà un recorregut històric pels primers 50 anys de la Politècnica i els seus nous reptes de futur.

Foto: Activitat de la passada Setmana de la Ciència, en el Campus d’Alcoi. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend