Fuster regna a casa

El Rallye La Nucia-Mediterrani ‘Trofeu Costa Blanca’ segueix sent territori Miguel Fuster. El pilot de Benidorm va aconseguir regnar a casa amb el seu Ford Festa R5 i amb Nacho Aviñó com a copilot. Va ser un triomf treballat, cercat, difícil i forjat tram a tram.

Iván Ares, líder del Campionat d’Espanya de rallyes i que lluita al costat de Fuster per revalidar el títol nacional, va mantenir un interessant pols per la victòria fins al final. El pilot gallec, amb Hyundai i20 R5 i amb José A. Pintor com a copilot, va acabar segon a 31,9 segons, mentre que Dani Solà i Marc Martí (Skoda Fabia R5) va completar el podi, després d’un destacat *rallye en el qual van finalitzar a 43,6 segons de Fuster.

En quan a la participació alcoiana, destacar el ‘notabilíssim’ 14º lloc de Vicente Cabanes amb Manuel Muñoz en el seu retorn als rallyes amb el mític Opel Manta 200 del seu pare, primer del grup H, mentre que el seu germà menor, Nico Cabanes, que disputa la Copa Suzuki del Campionat d’Espanya amb un Swift Sport N3, va haver d’abandonar a Xaló per una eixida de carretera per grava en la calçada.