Teràpia amb gols

L’Alcodiam ja sap el que és guanyar. I ho va fer en un partit clau, enfront d’un rival directe. Va ser una victòria coral, en la qual va haver-hi molts protagonistes, ja que fins a cinc jugadors diferents van aconseguir marcar.

Tàcticament sembla que Sergi Punset ha donat amb la tecla. La defensa zonal que el de Vilafranca va ordenar en la segona part del xoc contra el Lleida per a detenir la sagnia de gols del primer temps, comença a fer efecte i li ha donat la primera gran alegria de la temporada.

Excepte l’arrencada del primer i segon temps i uns minuts de dubtes arran del 2-2, l’Alcodiam va tenir controlat el xoc. I açò que les coses van començar de la pitjor manera possible, encaixant un gol quan encara no s’havia complit el primer minut. Però a diferència d’altres vegades, els blaugrana van aconseguir refer-se i donar-li la volta al marcador amb els gols de Carlos Pérez i Joao Ramalho, encara que el 2-2 va posar una altra vegada a l’Alcodiam contra la paret.

Els gols de Roc Llisà i Renato Castanheira abans del descans van ser un alleujament i van canalitzar un duel que començava a tenir bona pinta per l’Alcodiam.

L’inici del segon període va posar en un destret als de Sergi Punset, l’Alcobendas havia pres bona nota i la seua pressió va portar al límit als blaugrana, els qui van aconseguir resistir i el seu cinquè gol, en una diana on va funcionar a la perfecció la connexió alcoiana amb assistència de Carlos Pérez sobre Deri Mataix, va suposar la certificació d’un triomf tan desitjat com a necessari. El dissabte toca viatjar a la pista del Liceu i el pròxim partit a casa serà contra el Barça.

Resultat: Patín Alcodiam 5-3 Alcobendas