Contra la història i les baixes

La història no és l’única cosa que té l’Alcoyano en contra avui (17 hores) en la seua visita al Camp d’Esports de Lleida. Són quinze presències sense cap victòria, el seu millor resultat han sigut quatre empats, la resta tot derrotes. Per si no fos poc, els blanquiblaus es desplacen sense un dels seus pilars, De Lerma, que va forçar la targeta enfront del Badalona per a descansar i recuperar-se bé de les seues molèsties davant el calendari que se li ve damunt a l’equip. I ací sí que li dol a Vicente Mir, que no disposa d’un recanvi natural per a un futbolista que és la frontissa entre el balanç defensiu i l’ofensiu.

Està Omgba però és un jugador de molt recorregut a qui li costa fixar la posició. El camerunés serà titular, el dubte que té el tècnic serà el seu acompanyant. El recurs més utilitzat pel de Meliana estava sent Pajarero, si bé en aquesta ocasió no li veu exercint aqueixa funció d’àncora en el centre del camp. “En camp xicotet com el de l’Ebre, és un jugador important per a nosaltres. A Lleida no li veig, igual que tampoc a Vicente, que també ha ocupat aqueixa demarcació”, ha assegurat.

El tècnic va mostrar el divendres moltes dubtes sobre aquest tema, fins i tot de dibuix tàctic. “Ara mateix no sé el que vaig a fer, he fet alguna prova aquesta setmana. Existeix la possibilitat de jugar amb tres centrals, fer-ho amb un 4-1-4-1 o dues puntes pressionant molt a dalt com a València. Està sent una temporada en la qual estem tenint molts problemes en el centre del camp. Em preocupa molt encertar en l’alineació”, va desvetlar.

El Lleida ha començat fort la temporada. És tercer i té a tir aconseguir a Vila-real B i Hèrcules. Si hi ha un punt fluix en la trajectòria dels de Gerard Albaladejo és precisament el Camp d’Esports. En el seu últim partit a casa van perdre 0-1 enfront de l’Hèrcules i el Cornellà va aconseguir portar-se un punt.

Fora de casa estan invictes, han guanyat dos partits i empatat quatre. Vicente Mir recupera a Primi, que podria ser la basa oculta que prepara el tècnic per a contrarestar l’absència de De Lerma. Els qui han tornat a entrenar aquesta setmana amb la resta del grup són Eldin, Anaba i Córcoles i Braulio s’espera que ho faça en la pròxima. Un dels tres, podria entrar en la convocatòria i viatjar.

Qui sí que ho farà és l’últim fitxatge, el camerunés Franck Fomeyem, un central de 19 anys que també pot jugar en el centre del camp i l’aspecte físic del qual aparenta més edat de la qual té. És internacional Sub’20 i compta amb una interessant trajectòria en el futbol del seu país, havent-hi disputat 50 partits amb el Apejes Mfou, quart classificat en la passada lliga. “Es tracta d’un futbolista que pot ser molt interessant, físicament és fort i ràpid. Solament porta una setmana amb nosaltres però apunta bones maneres. Té bon joc aeri”, ha descrit Vicente Mir.

Foto; El camerunès Fomeyem, amb la samarreta del Deportivo

Send this to a friend