Cicle d’activitats per a aconseguir ‘Residu Zero’

La Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció ha organitzat un ampli cicle d’activitats en el Centre Ovidi Montllor amb l’objectiu d’arribar a el ‘Residu Zero’ que arranca aquest dissabte.

PROGRAMACIÓ

La primera d’elles és aquest dissabte, 10 de novembre, a partir de les 11.30 hores, amb la conferència ‘És pot arribar al Residu Zero?’, a càrrec de la Directora de Comunicació de Rezero, Anna Peña. En la ponència es va a parlar sobre la minimització de generació de residus, la reutilització, el reciclatge i la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle.

El propi Centre Ovidi Montllor acull, del 10 al 23 d’aquest mes, l’exposició sobre residus i reciclatge d’Ecologistes en Acció del País Valencià, la qual podrà visitar-se de dimarts a divendres en horari de 18 a 21 hores. La mostra plasma la situació de la gestió dels residus i posa en relleu la necessitat de separar correctament.

El dijous 22 hi haurà una altra conferència, a les 20 hores, titulada ‘Què fem amb els envasos? Han de decidir els lobbys les polítiques de gestió de residus?’, a càrrec del que va ser director del gabinet de la Conselleria d’Agricultura i Medi ambient, Fernando Rodrigo.

Finalment, el dissabte 24 hi haurà una excursió a Alacant, per a conèixer la instal·lació de compostatge comunitari del barri del Pla. Després es visitarà una planta de tractament mecanicobiològic. El viatge és gratuït però és necessària la prèvia inscripció amb el nom i el número de telèfon de contacte a alcoi@ecologistesenaccio.org.

Advertisements

Send this to a friend