El servei de neteja incorpora 16 nous vehicles elèctrics

El servei de neteja viària ha incorporat una flota de vehicles elèctrics composta per 16 ‘barredoras’, cotxes i tricicles, en una aposta per millorar els nivells de contaminació tant ambiental com a acústica. Representants de l’Ajuntament, amb l’alcalde Toni Francés i el regidor de Medi ambient, Jordi Martínez, al capdavant, van presentar el dilluns al costat de l’empresa concessionària del servei aquesta nova flota, a la qual incorporaran dos vehicles més en les pròximes setmanes.

Toni Francés va destacar que aquesta mesura suposa una millora de la “sostenibilitat” i de la “mobilitat” dels treballadors de FCC, adjudicatària de la contracta. “Serem de les ciutats amb major nombre de vehicles elèctrics”, va assegurar el primer edil.

Per la seua banda, el regidor de Medi ambient va detallar que a més dels vehicles elèctrics que condueixen els encarregats de l’empresa durant la realització dels treballs d’inspecció, s’incorporen noves ‘barredoras’ i tricicles elèctrics, que fan les funcions dels escombrariaires, però tenen més fàcil l’accés a determinades zones, igual que una sèrie de vehicles que reforçaran la recollida de brosses, segons va indicar l’edil.

Foto: Vehicles disposats en la Bandeja en la presentació. J.S. S.

Advertisements

Send this to a friend