Batoi està al capdavant d’alumnes amb beques Erasmus

En poc temps, l’institut de Batoi s’ha convertit en un referent d’internacionalització d’alumnes a través del programa Erasmus. De fet, en aquests moments és el centre que més beques concedeix a alumnes de cicles de FP mitjans a la Comunitat Valenciana. En amb prou faenes quatre cursos, ha passat de gestionar quatre beques a 35 en l’actual curs 2018-2019.

El coordinador d’aquest programa, el professor José María Guarinos, explica que aquestes beques Erasmus possibiliten que els alumnes puguen realitzar pràctiques en l’estranger, amb el que açò representa a nivell d’aprenentatge d’idiomes, experiència vital i com a oportunitat professional. “Els alumnes de cicles mitjans gaudeixen d’una estada de cinc setmanes, es realitza un procés de selecció entre els estudiants candidats, i el que més puntua és l’actitud de l’alumne, no tant els idiomes i les capacitats, sinó que és una forma de premiar l’esforç i la motivació de l’alumne”, assenyala Guarinos.

En l’actualitat, el CIFP Batoi col·labora amb un total de 33 empreses d’Irlanda, Itàlia, França, i enguany, a més, s’incorpora Estònia, on viatjaran dos estudiants d’Informàtica. Encara que un dels cicles que més demanda té a l’hora de concedir beques Erasmus és el d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència.

Foto: Tots els becats del CIPFP Batoi.

Advertisements

Send this to a friend