Multitudinària gala de lliurament dels Premis Samarita de la Festa

L’Associació Cultural Samarita va lliurar el dissabte els premis que cerquen reconèixer als millors de les passades Festes en diverses modalitats, així com els honorífics a l’entitat col·laboradora i al personatge fester, i ho va fer en el transcurs d’una gala que es va celebrar en la filà Cordó a la qual van acudir 230 persones. Es tracta d’un certamen amb caràcter solidari i es van recaptar 1.150 euros, que enguany s’han destinat a Acovifa (Associació Contra la Violència de Gènere i Familiar a Alcoi i Comarques).

Pel que fa als premis honorífics, el de l’entitat col·laboradora ha sigut per al Cercle Industrial i el del personatge per a Salomón Sanjuán i Francisco Marín, ambaixadors de la Festa que van crear escola. Francisco Marín no va poder assistir, però sí ho va fer Salomón Sanjuán, qui en arreplegar el premi va declamar part de l’Ambaixada.

PREMIATS

Quant als premis als millors, el de Segona Diana va ser per a la filà Benimerins; Processó per als Jueus, Alardo per a la filà Aragonesos; el premi al Disseny Original va ser para Santi Carbonell i Victor Ferrer pel disseny de l’alferes de la filà Magenta, ostentat pel propi Santi Carbonell, i el de Roponà per a Benimerins.

El premi a la Composició Musical va recaure en Saül Gómez per la banda sonora del capità de la filà Verds; el del Ballet a Rafael Felipe per ‘Akelarre’ per a la capitania dels Navarresos; el premi a l’Arrancà de Diana va ser para Marcos Pascual de la Filà Cordó; el Cap Batidor per a Josep Agulló de l’esquadra especial de la filà Magenta; l’Arrancà d’Esquadra Cristiana va ser para Nando Moncho de la filà Andalusos i el de l’Esquadra Mora per a Jordi Peidro de la filà Jueus. El disseny a la Millor Esquadra Cristiana va ser para Juan Climent per l’esquadra del Mig de la filà Asturians i el de Millor Esquadra Mora per a Antonio Aracil per l’esquadra especial de la filà Magenta. El premi Artesà d’Or va recaure en Roberto Pérez pels metalls de l’alferes de la Magenta.

Foto: Premiats en la gala de lliurament dels premis Samarita, i ambient del sopar. Paula Botella

Advertisements

Send this to a friend