El capità es carrega el partit

Va haver-hi una trobada abans d’aqueix fatídic minut vuit de la represa i un altre completament diferent després de la incomprensible reacció de Pere Cañellas colpejant amb l’estic al capdavant del local César Carballeira. L’Alcodiam, dins de les seues evidents limitacions, estava molt viu i ficat en el partit malgrat que el marcador reflectia un 2-0 en contra. Els de Sergi Punset havien avisat amb diversos acostaments a l’àrea rival però estaven mancant d’aqueix instint assassine per a acabar de ficar la por en el cos al Reus.

Fins que es produeix una disputa entre César Carballeira i Carlos Pérez. L’acció se salda amb targeta blava per al blaugrana i la roja per a Pere Cañellas, que va entrar a drap en el conflicte, estirant l’estic a l’orella del ‘roig i negre’, que va començar a sagnar i va haver de ser atès, si bé va aconseguir tornar el xoc.

Es dóna la circumstància que no és la primera vegada que el capità blaugrana li les té teses amb Carballeira, un conflicte que ja li va costar una sanció de diverses trobades la passada temporada. Tenint en compte aquest agreujant, Pere Cañellas s’exposa a una dura sanció per ser reincident i li podria caure un càstig de cinc a sis partits com a mínim.

Foto: Pere Cañellas no va estar res afortunat en el desplaçament a Reus.

Send this to a friend