El CEEM serà a punt a primers d’any

El Centre Específic de Malalts Mentals (CEEM) serà a punt per a obrir les seues portes i començar a prestar servei a principis del pròxim any. Està previst que encara al llarg d’aquest mes de novembre comencen les obres per a reparar els desperfectes que han provocat una sèrie d’actes vandàlics, com també s’actuarà en tot allò que va quedar pendent després de la construcció del centre, com a diferents qüestions relacionades amb l’accessibilitat, la climatització i mesures contra incendis.

Tal com apuntava el divendres l’alcalde, Toni Francés, la previsió és que en el que queda d’any i en els primers dies del pròxim puga ser a punt l’immoble, amb totes aquestes qüestions pendents ja finalitzades. A partir d’ací, l’edifici serà cedit a l’administració autonòmica i aquesta assumirà la gestió del centre, estant previst que a principis de 2019 estiga en marxa, doncs sembla que ja té tot a punt per a açò. Les instal·lacions comptaran amb 40 places per a persones residents i altres 20 per a centre de dia, i des d’un primer moment s’ha deixat constància de la importància d’aquest recurs a nivell comarcal i fins i tot més enllà.

Quant a les obres que van a realitzar-se aquests mesos, i que paga l’Ajuntament, assenyalar que s’han concursat per un pressupost que supera els 400.000 euros. Després de desestimar un recurs es procedeix a la seua adjudicació perquè comencen aquest mateix mes.

Foto: El Centre Específic de Malalts Mentals està pendent d’unes obres. Arxiu

Advertisements

Send this to a friend