En marxa un pla per a definir el futur de Batoi

El govern municipal va a engegar un pla per a definir el futur del barri de Batoi i el primer pas va a ser realitzar un diagnòstic que servisca com a full de ruta per a concretar què necessita el barri i les intervencions a portar a efecte. Segons informen des del govern municipal, es tracta d’una reivindicació de l’Associació de veïns de Batoi i que consideren prioritària, per la qual cosa s’ha encarregat la tasca de realitzar aquest diagnòstic a una empresa especialitzada, que es recolzarà en un pla de participació.

El diagnòstic se centrarà en diversos punts, com són el contextualitzar el barri de cara a realitzar un estudi demogràfic, una anàlisi de les necessitats socials i culturals, de la situació socioeconòmica, de seguretat ciutadana, del parc d’habitatges i dels recursos potencials del barri.

Des del govern municipal recorden que el barri de Batoi va nàixer com una zona on es van assentar persones immigrants en els anys 50 i 60 del segle passat i amb manca de serveis. Amb el pas dels anys s’han anat incorporant, si bé des del govern consideren que ha arribat el moment d’abordar el futur de Batoi en el seu conjunt, alhora que incideixen que “sempre ha sigut un barri viu, combatiu, que ha cercat la millora constant”.

Advertisements

Send this to a friend