Realitzades 229 incineracions a Alcoi en nou mesos

El forn crematori que es troba en el recinte del cementeri municipal d’Alcoi ha realitzat en els nou primers mesos d’enguany un total de 229 incineracions. A més, s’han practicat un total de 363 inhumacions, és a dir, enterraments, si bé cal apuntar que algunes d’aquestes es refereixen a cendres.

El forn crematori va començar a prestar servei l’any 2011 i es troba en un edifici existent a l’entrada del cementeri, a mà dreta. La seua engegada va cobrir una demanda existent en la ciutat, ja que fins a aqueix moment per a fer ús d’aquest servei havia d’acudir-se a poblacions allunyades d’Alcoi.

Ara, ja en vespres de la festivitat de Tots Sants, el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, explica que entre les millores realitzades en el cementeri es troba la instal·lació de nous cartells indicatius, així com qüestions pròpies del manteniment ordinari.

A més, amb els diners que s’ha obtingut d’un premi que ha aconseguit el cementeri es disposaran panells informatius en aquells punts d’interès patrimonial existents en el cementeri de Sant Antoni Abat.

Foto: Cementeri d’Alcoi. Xavi Terol

Advertisements

Send this to a friend