Una primera meitat d’espante

Qualsevol besllum de millorança va passar a millor vida d’una plomada després de la pèssima actuació de l’Alcodiam enfront del Lleida. La seua primera meitat va ser una calamitat, d’espante per moments, amb una arrencada de partit que poc va tenir a veure amb un equip que juga en la màxima categoria de la seua competició. Sense actitud, com rendits per endavant, van obrir molt ràpid l’aixeta a un rival que es va tirar com un possès a clavar-li la dent al xoc.

Encara no havien transcorregut dos minuts i ja el lluminós del pavelló Miguel Marieta reflectia un 0-2 que deixava als de Sergi Punset en una compromesa posició. Dos gols en els quals es va evidenciar una falta de concentració absoluta dels blaugrana.
El Lleida va semblar jugar amb un parell de marxes més que un lliurat Alcodiam.

Qualsevol va intentar per canviar la dinàmica, va ensopegar de cara amb l’envergadura i el bon posicionament d’un equip que va acabar el dissabte com a líder de l’OK Lliga.

Van ser passant els minuts i lluny de millorar la situació, va acabar empitjorant, ja que en un altre obrir i tancar els ulls, el Lleida va aconseguir altres dos gols, obra del exazulgrana Maxi Oruste i de Roberto Di Benedetto, autor d’un triplet en aquesta trobada.

L’horitzó no podia presentar-se més negre per a l’Alcodiam que es va anar amb un 0-4 al descans. En la represa, Sergi Punset va cercar esmorteir la sagnia i va enterrar la defensa individual després del ‘boquete’ del primer temps per a canviar a una zonal en rombe amb el qual es va aconseguir posar fre a l’ímpetu atacant del Lleida.

Una prova que l’equip mai va estar en el partit va ser l’ocorregut intervingut el segon període. Al portuguès Renato Castanheira li mostren una targeta blava una miqueta rigorosa, però lluny d’acabar ací l’acció, va venir Pere Cañellas i també va veure la blava.

Roberto Di Benedetto no va convertir la falta directa posterior però el Lleida va aprofitar els quatre minuts en els quals l’Alcodiam es va quedar amb tres jugadors perquè Maxi Oruste fera el cinquè. A tres minuts del final, Roc Llisà va ‘maquillar’ la golejada fent el tant de l’honor. La pròxima jornada toca visitar la pista del Reus.