Lideratge i entusiasme en el Seminari d’AITEX

El compromís personal dels treballadors dins d’una empresa i viure amb entusiasme han sigut els dos temes centrals impartits dins del Seminari Empresarial celebrat per AITEX aquesta setmana, titulat ‘Liderazgo y dirección de empresas’.

L’esdeveniment va tenir lloc el dijous i van participar el director de la Càtedra direcció per missions de la Universitat Internacional de Catalunya, Carlos Rei, i el conferenciant motivacional i docent, Víctor Kuppers.

D’altra banda, la Càtedra AITEX-UPV va lliurar el Premi al millor expedient acadèmic del Grau en Enginyeria en disseny industrial i desenvolupament de productes de la Universitat Politècnica de València a Sandra de Luis Carracedo, que a més ha cursat tèxtil durant el curs 2017-2018.

Quant a les dues conferències, Carlos Rei va oferir als assistents les claus per a aconseguir impulsar el compromís i la motivació de les persones dins d’una empresa com a mètode d’atorgar la importància de l’equip humà a l’èxit de l’empresa, gràcies a traure el líder que cada persona porta dins connectant la missió del propi treballador amb el de l’empresa.

Quant al conferenciant Víctor Kuppers, va oferir la ponència ‘Viure amb entusiasme’ a través de la qual va aprofundir en la importància de l’actitud personal de cada persona a l’hora d’afrontar la vida, sent l’actitud un element dinamitzador, ja siga en l’àmbit personal com en el professional. Kuppers va detallar idees, mètodes i hàbits sobre psicologia positiva de viure amb alegria, il·lusió i entusiasme.

Send this to a friend