Un camí cap al Nacional banyat en or

Els dos clubs locals de gimnàstica rítmica van banyar d’or el seu camí cap al Nacional Base a celebrar el segon cap de setmana de novembre a Múrcia. Ambdós clubs van prendre part en el Trofeu d’Elx organitzat pel Club Chamara on van obtindre excel·lents resultats.

El conjunt aleví de nivell absolut del CGR Alcoi format per Blanca, Alba, Paula, María i Daniela van aconseguir pujar al màxim alt del podi. Lucía López, en la categoria infantil, també va aconseguir penjar-se la medalla d’or. El conjunt aleví va participar en el trofeu organitzat pel Club Cronos a Múrcia, emportant-se també el el primer lloc.

UN OR I DOS PLATES

El conjunt aleví de nivell base del CGR Sant Jordi, per la seua banda, integrat per María Abad, Lucía Gozálbez, Lidia López, Edurne Nicolau i Lidia Prats va aconseguir sumar una medalla de plata més al seu palmarés.

El conjunt juvenil compost per Andrea Ortiz, Ainara Gisbert, Miriam García, Patricia Ruiz i Zaida Beneyto va obtindre diploma després de fregar el podi i classificar-se quart. Ambdós conjunts estaran en el Nacional de Múrcia.

També participarà Rocío García en la categoria infantil, que no va poder repetir a Elx el bronze que va obtindre en la fase autonòmica

Send this to a friend