Presumpta “il·legalitat” en la contracta de la brossa

Des de Compromís Alcoi han alertat d’una presumpta “il·legalitat” de caràcter administratiu per part de l’empresa adjudicatària del servei de neteja viària i recollida de brosses a Alcoi. Màrius Ivorra, portaveu d’aquesta formació, ha denunciat públicament “la voluntat de l’empresa FCC de subcontractar part dels serveis de la neteja viària”, assegura, al mateix temps que informa que “aquestes intencions quedaven reflectides en un document amb el qual l’empresa ho comunicava als treballadors”, document al que ha tingut accés Compromís.

A més d’observar una suposada il·legalitat, des de la formació han volgut anar més enllà, apuntant que els serveis jurídics de Compromís han confirmat la impossibilitat de dur a terme aquesta subcontractació.

L’EMPRESA “HA RECAPACITAT”

“Ens alegrem que l’empresa hi haja recapacitat sobre les seues intencions, però ens sorprèn el silenci del govern municipal davant un tema tan delicat, en un servei fonamental i que ens costa tants diners a tots els alcoians”, conclou el portaveu de Compromís.

Foto: Illa amb els nous contenidors de brossa, situada en l’Avinguda Hispanitat.

Send this to a friend