Segueixen els disgustos en el Collao

En un partit estrany, amb cinc gols en el primer temps, quatre expulsions, diverses targetes grogues i fins a un penal, l’Alcoyano ha tornat a disgustar a la seua afició que ha acabat per acomiadar a l’equip entre xiulets i ha posat el seu focus en el tècnic Vicente Mir. Nova decepció, i ja van quatre consecutives en el Collao aquesta temporada, però a diferència de les altres tres, l’equip ha acabat perdent 2-3 i ha cedit la seua primera derrota a casa. Els blanquiblaus no han sabut donar-li la volta al marcador enfront d’un rival que s’ha quedat amb nou sobre el camp. A més, l’equip perd per a diumenge que ve a Braulio i Tomás Ruso, el primer per lesió i el segon per sanció després de ser expulsat.

Millor no han pogut començar les coses per a l’Alcoyano, que als cinc minuts ha vist com ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol en l’estratègia, després d’una pilota posada des de la cantonada per De Lerma i el central Primi, anticipant-se a l’acció de la saga granota, ha girat el coll de tal forma que ha impulsat la pilota de cap lluny de l’abast de Cárdenas.

Fins a ací les bones notícies per als de Vicente Mir, que primer han perdut a Braulio per lesió en el minut 18 i tres després l’At. Llevant ha aconseguit la igualada, després que Primi derrocara a Álex Gil en la frontal i el penal ho transformara Pepelu. Un gol que ha donat ales al filial granota, que cinc minuts més tard ha emmudit el Collao amb el segon gol visitant. L’acció es tanca amb un centre des del costat dret per part del lateral Aitor Pascual i rematada impecable de cap d’Álex Gil.

Sense temps per a reposar-se d’aquest mal glop, arriba el tercer de l’At. Llevant, en una altra acció desafortunada de la saga de l’Alcoyano, la seua parsimònia l’aprofita Juan Delgado per a perllongar a Álex Gil que defineix davant Miguel Bañuz amb un tret per tota l’esquadra. En la següent acció, l’At. Llevant es queda amb deu per expulsió de Manzanara després de derrocar a Lli com a últim jugador del seu equip i dos després d’aquesta expulsió, falta llançada per De Lerma, es produeix un rebot dins de l’àrea visitant i Primi enganxa un tret des del punt de penal que acaba en el 2-3 i d’aquesta manera l’Alcoyano veu atenuat el seu daltabaix.

L’Alcoyano ha saltat al camp en la segona part amb una altra actitud, Vicente Mir ha cercat reestructurar el dibuix tàctic amb l’entrada de Nieto en banda per un Omgba que segueix lluny de la seua millor versió, i aqueixa insistència li ha acabat per donar una major superioritat numèrica, ja que l’At. Llevant s’ha quedat amb nou amb la doble groga del central Álvaro Moreno (min. 59), si ben vuit minuts després també ha vist la segona cartolina Tomás Ruso.

En els últims minuts, l’Alcoyano s’ha llançat a la desesperada a la recerca d’aqueix gol que li donara la igualada i a punt ha estat d’aconseguir-ho, la vegada que més a prop ha estat ha sigut en el minut 88 en una rematada de Primi a centre de Barreda que s’ha anat fora per escassos centímetres.

Fitxa tècnica:
Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Tomás Ruso, Navarro (61′ Rubio), Alberto Rubio, Omgba (46′ Nieto), De Lerma, Vicente, Lino i Braulio (19′ Óscar Díaz).

At. Llevant: Cárdenas, Aitor Pascual, Mongil, Álvaro Moreno, Situat, Álex Gil (61′ Genís), Manzanera, Pepelu (80′ Iván Moreno), Manu Viana, Alberto i Juan Delgado (64′ Quintana).

Àrbitre: Martínez Montalbán (Murcià). Va amonestar als locals Tomás Rus, Omgba, De Lerma i Nieto i al visitant Álvaro Moreno. Va expulsar als visitants Manzanara (min. 32) amb targeta roja directa, a Álvaro Moreno (min. 59) per doble amonestació i al porter suplent Javi Olmedo per roja directa i al local Tomás Rus (min. 67) per doble amonestació.

Gols: 1-0 (min. 5) Primi. 1-1 (min. 21) Pepelu, de penal. 1-2 (min. 26) Álex Gil. 1-3 (min. 31) Álex Gil. 2-3 (min. 34) Primi.