Torna la Setmana de la Ciència al Campus d’Alcoi

El Campus d’Alcoi celebra enguany una Setmana de la Ciència “especial”, en paraules del seu director, Juan Ignacio Torregrosa, amb motiu del 50 aniversari de la Universitat Politècnica de València (UPV), a la qual pertany el Campus alcoià, i que en aquest curs celebra aquesta efemèride. Mentre, la Setmana de la Ciència, que oficialment donarà començament el 19 de novembre, arriba a la seua edició número 15.

Per primera vegada, el cartell s’ha encarregat a una exalumna del Campus. Es tracta d’Icíar Gil, actual responsable de disseny en Pintures El Corbatí. Icíar va ser alumna del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte en el Campus d’Alcoi.

Torregrosa ha anunciat, durant la presentació de la Setmana de la Ciència, la presència d’alguns ponents com la directora general de FECYT (Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia), Paloma Domingo; Mª Ángel Bonet, professora del departament d’Enginyeria Tèxtil i Paperera; la investigadora en Robòtica i professora de la Universitat Carlos III de Madrid, Concepción Alicia Monjo; o l’escriptora Elsa Punset, entre uns altres.

Foto: El director del Campus i l’autora mostren el cartell de l’edició 15 de la Setmana de la Ciència.

Advertisements

Send this to a friend