Campanya per a informar sobre els contenidors de posar i treure

L’Ajuntament ha engegat una campanya informativa encaminada a donar a conèixer entre els veïns el nou sistema de recollida de brosses que s’implantarà pròximament en el Centre de la ciutat. Es tracta dels denominats contenidors de posar i treure, que es col·locaran a partir de les 20 hores i fins a les 2 de la matinada, hora en què seran retirats i ja no podrà dipositar-se cap tipus de residus.

La campanya s’ha iniciat mitjançant operaris que informen a peu de contenidors en els punts on s’implantarà el nou sistema, que el seu objectiu és “evitar brutícia, olors i sorolls no desitjats, aconseguint així un Centre de la ciutat més net”, destaca el regidor de Medi ambient, Jordi Martínez.

Els contenidors temporals fomentaran també el reciclatge, ja que es col·locaran dipòsits de vidre (verd), envasos (groc), paper i cartó (blau) i resta de desaprofitaments que no es reciclen (gris), continuant el sistema que es ve emprant des de la instal·lació dels nous contenidors de PVC. Alhora, es recorda que queda prohibit dipositar brosses fora d’horari, fora dels contenidors i llançar residus industrials.

Foto: Els operaris informen a peu de contenidors en els punts on s’implantarà el nou sistema.

Advertisements

Send this to a friend