La passarel·la bull de noves propostes

El començament d’una nova temporada sempre motiva a estrenar roba. Per açò, bussegem en les tendències de moda de més rabiosa actualitat, perquè conegues les més cercades del moment, les propostes que triomfaran durant els pròxims sis mesos. Però ull, que també hi ha altres tendències que es van a anar quedant arrere, per la qual cosa ja les pots anar bandejant del teu armari. Comencem.

El color de la tardor és el blanc. El total white, en els seus múltiples tons, és pura tendència. I és que ningú pot negar l’elegància d’aquest color ni el molt que afavoreix, independentment del cos que es tinga.

Quant al calçat, tot apunta al fet que les botes altes seran una de les tendències més importants d’aquesta tardor-hivern. Espanya no registra un dels hiverns més freds del planteja, però és clar que la moda moltes vegades guanya a la necessitat. A més, les botes altes podran ser fins al genoll… i més enllà.

Com a extra llargs seran també els abrics que proposen les passarel·les per a aquesta temporada. I si aquesta tendència la unim als teixits de llana inspirats en mantes rústiques, ja és el no va més. Ningú podrà resistir-se a aquesta nova tendència de moda que combina l’ètnic amb el rústic per a crear el look més chic.

I lloc que en aquesta època de l’any, de caminar calent es tracta, gens com l’estil confort wear, teixits hivernals, molt ‘calentets’ per a refugiar-nos del fred, conegut com ‘layering’, perquè vestir amb capes i capes no està renyit amb la moda. La roba de llar es puja a la passarel·la.

Send this to a friend