El PP sol·licita la participació generalitzada per al Bulevard

El Partit Popular d’Alcoi a través del seu portaveu, Rafa Miró i un dels seus regidors, Eduardo Tormo, ha donat a conèixer diverses propostes de “millora” per a l’avantprojecte del Bulevard presentat pel govern municipal.

Els populars observen diverses “insuficiències” en aquest disseny i per açò han decidit plantejar mesures.

Entre el més destacat per Miró i Tormo està la sol·licitud per part del PP que la participació per al projecte final siga generalitzada, és a dir, que a més de les Associacions de Veïns de les zones per les quals passa el Bulevard, també participen els ciutadans de tot Alcoi “ja que és una zona de pas” i consideren que afecta a tota la població. Així com insten al govern encapçalat per Toni Francés, al fet que els partits de l’oposició també puguen aportar idees i propostes.

El portaveu i regidor dels populars detallen que les seues peticions per al Bulevard és que “siga amable, la circulació ha de ser fluïda i no pot ser una barrera o un mur de contenció entre l’Eixample i les noves urbanitzacions d’Horta Major”. Consideren que existeixen aquests problemes perquè “els girs a la dreta i els creus són impossibles o retenen el tràfic”. Davant açò, proposen la instal·lació de rotondes en les interseccions, o en defecte d’açò la col·locació de semàfors. El PP també aposta per aparcaments intel·ligents, “seguint la línia de Smart City que proposa el govern i per a evitar la circulació de vehicles a la recerca d’aparcament si no ho hi ha”.

Foto: Eduardo Tormo i Rafa Miró en una de les zones del Bulevard on proposen noves idees.

Advertisements

Send this to a friend