El tres per un del Trail Solidari

Si hi ha alguna prova que les ha vist de tots els colors aqueixa és el Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, que camine de la seua sisena edició aquest pròxim 27 viurà una altra volta de rosca més, l’enèsima, que la situaran en uns nivells fins ara mai vistos en la nostra ciutat, amb prop de dues mil corredors de muntanya practicant el seu esport favorit per varis dels paratges més emblemàtics del nostre entorn.

Serà el més difícil encara d’una prova solidària que des del seu naixement es va erigir en tot un referent en la zona. El seu tres per un d’aquesta edició serà un repte a tots els nivells, no solament l’organitzatiu. El seu gran mentor i ànima, Paco Fuster, viu aquests dies amb intensitat, però malgrat aqueix enrenou que li porten a dir que li falten hores en els dies de les vespra, no oblida el missatge que li va portar a engegar aquesta prova després de superar un càncer: ajudar a la recerca i fer una labor de conscienciació entre els malalts i que vegen en l’esport una manera de millorar la seua qualitat de vida.

Enguany, com a novetat, malalts de càncer de Solc, que després prendran part en la Marxa, seran els qui s’encarregaran de portar la cinta que segueixen els participants des de la Plaça de Dins en recorregut neutralitzat fins a la línia d’eixida.

Serà un tres per un, ja que aquesta edició explica com a gran atractiu la celebració d’una tercera prova: el Mig Trail de 26 km i 1.045 metres de desnivell acumulat, que se sumisca a la Marxa Solidària no competitiva de 20 km i 710 metres de desnivell, i el Trail Solidari, prova reina de la convocatòria, amb les seues 52 km i 2.395 metres de desnivell, una carrera solament per a especialistes en llargues distàncies.

Foto: Paco Fuster, en el centre de la imatge, ajunte part del staff organitzador de la prova.

Send this to a friend