L’Alcodiam necessita començar a sumar

L’Alcodiam necessita ja començar a sumar. Són quatre jornades –un mes de competició– i els de Sergi Punset encara no saben el que és puntuar i són cuers en solitari. Una dura i difícil travessia en la qual fins a aquesta última jornada tenien un company de viatge –el recentment ascendit Sant Cugat–, si ben els rojinegres donaven el gran ‘campanazo’ del cap de setmana en igualar a tres a casa contra el totpoderós Liceu.

Es tracta de la pitjor arrencada de lliga dels blaugrana en OK Lliga. Una dada que en altres clubs faria saltar totes les alarmes i el seu tècnic caminaria en un fi filferro, però si alguna cosa ha caracteritzat la gestió d’Andrés Hernández en tots aquests anys que porta al capdavant de l’entitat, és la sensatesa a l’hora de prendre decisions i saber en tot moment el terreny que es trepitja.

En aquest decenni per la denominada millor lliga del món, l’Alcodiam les ha vist de tots els colors, fins i tot en pitjors situacions que l’actual. Sense anar més lluny, fa dues temporades, quan l’equip va aconseguir la salvació en l’última jornada quan tenia totes les paperetes per a baixar a Primera.

SENSE UN GOLEJADOR DEFINIT

No obstant açò, a diferència de llavors l’actual plantilla no compta amb aqueix golejador al que aferrar-se, cride’s Ferran Formatjé fa dues campanyes o Maxi Oruste i Tutti Baeli, el passat curs.

Dels sis que van arribar durant l’estiu, l’únic que està donant la talla és Deri Mataix. El seu rendiment no para de créixer partit a partit i s’ha destapat com a golejador, portant tres en les últimes tres jornades. No obstant açò, els dos portuguesos encara no li ha agafat el fil a l’OK Lliga.

Joao Ramalho va enlluernar amb el seu ‘hat trick’ davant el Breganze de Diego Mir en el partit de presentació, però després ha demostrat molt poc, havent fallat els dos directes que ha llançat, un de decisiu contra el Noia que va poder suposar l’empat mancant quatre segons.

El seu compatriota Renato Castanheira porta un de tres i l’argentí Agustín Domínguez es va perdre dos partits per lesió i contra l’Igualada va fallar el llançament d’un penalty que va poder suposar el 2-2 enfront de l’Igualada.

L’Alcodiam no solament necessita millorar en l’aspecte ofensiu -–porta sis gols en quatre partits, solament el Vic presenta pitjors estadístiques–, sinó en el defensiu –suma 14 gols en contra, a una mitjana de 3,5 per trobada–.

El gran taló d’Aquil·les són les accions a bola parada. En totes les trobades ha tingut l’oportunitat de canviar el signe del resultat, però manca d’aqueix especialista que li porte a no estar navegant contra corrent cada jornada que passa.

Foto: Deri Mataix porta tres gols en els últims tres partits.

Send this to a friend