Tesalín escolar estrena el curs del seu 35 aniversari

El grup de teatre Tesalín, del col·legi Salesianos Sant Vicent Ferrer, ha estrenat nou curs i ho fa en el seu 35 aniversari, doncs va iniciar la seua marxa a l’octubre de 1983 amb la finalitat de dur a terme representacions escolars. Amb el pas dels anys aquest grup de teatre ha anat ampliant objectius i avui dia els actors i actrius del mateix, que estudien diferents cursos d’Infantil, Primària i Secundària, s’enfronten a reptes com el de conèixer les seues possibilitats expressives i enfrontar-se a muntatges de forma cooperativa, assumint el tenir confiança en un mateix i acceptant que tots són importants perquè una obra arribe a bona fi, alhora que fomenta la participació.

I és que, participar en una activitat extraescolar com és la del grup de teatre Tesalín permet, a més de divertir-se amb la posada en escena de les diferents representacions que es munten al llarg de l’any, aprendre a gaudir de les creacions plàstiques, dramàtiques i musicals, així com a tenir una actitud respectuosa en els espectacles als quals es vas agafar.

A principis d’aquest mes d’octubre es va dur a terme la presentació de la temporada i es van distribuir tots els components de Tesalín per al curs 2018-2019 en grups d’edats, procedint a la presentació dels monitors que estaran amb els membres del Tesalín Infantil, Primària i Secundària, que enguany supera els 160 participants.

A partir d’ara, els actors i actrius de Tesalín escolar assajaran cadascun dels muntatges i al llarg de l’any participaran en diferents representacions, en funció de les edats, i tots s’uniran en el musical, una cita destacada. cal assenyalar que aquest grup de teatre és una autèntica pedrera d’actors, que a nivell de Tesalín té continuïtat amb el d’Antics Alumnes, que es va crear l’any 2002 i al desembre arribaran amb ‘La Cuna del Mesías’.

Foto: Conjunt d’actors i actrius de Tesalín.

Advertisements

Send this to a friend