La Escola de Teatre retarda el seu inici a desembre

L’Escola Municipal de Teatre, que ha hagut de reformular-se a causa de la nova llei de contractes, no arrancarà el curs 2018-2019, com a mínim, fins al mes de desembre, segons els terminis apuntats pel regidor de Cultura, Raül Llopis, i el tècnic del departament, Miquel Santamaria, durant la reunió celebrada amb els pares, dimecres passat, en el Centre Cultural Mario Silvestre. Durant la mateixa, se’ls va exposar a les famílies dels alumnes preinscrits, uns 80, com ha sigut el procés seguit per l’Ajuntament fins a concursar el servei de l’Escola de Teatre, que recordem era gestionada per la companyia La Dependent, resident també del Teatre Principal.

També es va informar als pares sobre els espais que s’utilitzaran per a dur a terme les activitats de l’escola, com són el CCJ (Centre Cervantes Jove) i el propi Centre Cultural, així com el preu públic que s’ha aprovat de cara al nou curs, que serà de 180 euros.

Mentre, els pares han sol·licitat que s’organitzen els grups conforme funcionaven el passat curs, alhora que s’ha demanat que es mantinga el projecte educatiu de La Dependent.

Foto: Reunió del departament de Cultura amb les famílies interessades.

Send this to a friend